2001. aastas alates korraldatava festivali külastajate arv on aasta-aastalt kasvanud ning eelmisel aastal külastas muusikaüritust juba 2300 inimest. Festivali infojuht Jörgen Aav: “Kuna ilm tõotab tulla kena ning piletite eelmüük on kulgenud ladusalt, soovitame kohale tulla aegsasti, parkida sõiduk, leida endale sobiv istekoht ning nautida mõisaõuel toimuvat.” Aav lisas: “Kuna Kohila alevi jaoks ei ole nii suure hulga külaliste vastuvõtt igapäevane, loodame külastajate positiivsele meelestatusele ning mõistlikule suhtumisele seoses kohapeal kehtiva parkimiskorraldusega või tekkivate järjekordadega.”

Seekordse Kaparocki festivalialale mahub kümmekond toidutelki, kus lisaks tavapärasele grilltoidule pakutakse ka sushit, värsket talutoodangut, gurmee hot-doge ning palju muud maitsvat. Soovijail on võimalik mängida Paf-bingot ja võita auhindu ning teha tutvust Honda värskete mudelitega ning lastega tegelevad sel hooajal Eesti meistrivõistlused võitnud Kohila võrkpallinaiskonna liikmed. Festivali korraldustoimkond ning turvafirma Meeskond tuletavad meelde, et festivali alale ei pääse kaasatoodud söögi ja joogiga.

Festivali korraldajatel on hea uudis ka jalgpallifännidele. Nimelt on võimalik kohapeal TV6 vahendusel kaasa elada ka UEFA Meistrite liiga finaalile, kus kohtuvad FC Barcelona ja Torino Juventus.

Sel laupäeval saabub Tallinnast 35 kilomeetri kaugusel Raplamaal asuvasse Kohilasse muusikasõpru erinevaist Eestimaa paigust rongi, bussi, jalgratta, autodega ning jalgsi. Alates kella 00:30st väljuvad festivali väravast Tallinna ja Rapla suunas festivali eribussid. Busside pileteid on võimalik osta Piletilevist ja kohapeal festivali infotelgist. Lisainfot leiab festivali koduleheküljelt www.kaparock.ee ning Kaparocki Facebooki lehelt. Festivali päevapiletid on müügil Piletilevis ning kohapeal, makstes eelmüügis 14 ja kohapeal 15 eurot.