Fännidel ei tasuks siiski ülemäära kurvastada, sest duona esinema pidanud Peaking Lightsi kontsert Schillingul sellele vaatamata toimub, kuid teisel kujul – üles astub Peaking Lights Acid Test ehk ansambli muusika autor, produtsent ja liider Aaron Coyes oma uue ja Euroopas veel mitte nähtud efektse soolokavaga.

Peaking Lights Acid Test kujutab endast instrumentaalseid, disco-dub võtmes live-versioone Peaking Lights’i parimatest lugudest. Nii nagu Peaking Lights’i bändi-kontsertidel, on ka siin Aaron laval süntesaatorite ja kontrollipuldiga, töödeldes lugusid kohapeal ja lisades neile põnevaid heliefekte. Tema kaasakiskuvad ja tantsulised kontserdid on gruuvivad, baleaariliste rütmidega elamused, mis koguvad edenedes aina rohkem energiat ja intensiivsust.

Peaking Lights Acid Test on astunud üles paljudel Los Angelese pidudel ja reividel, samuti Coachella festivali after-party’l ja DJ Tim Sweeney tantsumuusika raadiojaama Beats In Space otse-eetris. Schillingu laiv on Peaking Lights Acid Test’i esimese Euroopa tuuri avalöögiks.

Stiilinäiteid kuula SIIT.

Lisaks Peaking Lights Acid Test’ile kuuluvad seekordse Schillingu muusikaprogrammi juba varem väljakuulutatud ansamblid ja üksikesinejad Rangleklods (DK), Simian Ghost (SWE), Siinai (FI), Vaiko Eplik & Eliit (EE), Mumrunner (FI), D-Pulse (RU), Polly (RU), Würffel (EE), Micucu (EE), She Bit Her Lip (EE) ja Chungin & St Cheatersburg (EE).