Tegemist on ühe karismaatilisema urban-ja tantsumuusika megastaariga, kelle hitid ja omapärased videod on teada ja tuntud pea kõigile, teatas JK Music Team.

1. juulil 1971. aastal sündinud Melissa Arnette Elliott on läbi aegade enimmüüdud R&B ja hiphop naisartist, olles sealjuures ainus nais-hiphoppar kogu maailmas, kelle kõik kuus albumit on müünud end plaatinum-staatusesse.

Elliotti tuntumad hitid on “The Rain (Supa Dupa Fly)”, “Get Ur Freak On”, “One Minute Man”, “Work It”, “Lose Control”, “Car Wash”, “Pass That Dutch”, “4 My People” ja “We Run This. Uut plaati on Missylt oodata juba selle aasta mais.

Lisaks suurepärasele laulja-karjäärile on ME tuntud ka kui üks edukamaid laulukirjutajaid, olles koostööd teinud ja hitte kirjutanud sellistele staaridele nagu Madonna, Nelly Furtado, Ciara, Destiny’s Child, Snoop Dog, Christina Aguilera, Lil´ Kim, Aaliyah, P Diddy, Tweet, Ashlee Simpson, Eve ja paljudele teistele.

Koos oma lapsepõlvesõbra Timbalandiga on nad moodustanud ühe produktiivsema produtsentide tandemi.

ME eraelu on olnud suurte kõmuajakirjade huviorbiidis pikki aastaid. Kuumemad uudised pärinevad ajast, mil Missy produtseeris Ciara hittsingli “1, 2 Step”, mispeale kõmupress oletas nende omavahelist lesbisuhet. Mõni aeg hiljem seostati Elliotti juba “Ameerika supermodelli” võitja Eva Pigfordiga. Edasist eraelu on ME hästi varjata osanud.

Missy Elliotti toob Eestisse JFK koostöös Sten-Erik Jantsoniga. Korraldajate sõnul saab ME show olema nagu “üks suur modernne urbanistlik tantsupidu”, sest artistil on kaasas lisaks pillimeestele ka ligi 20 tantsijat. Seega võime korraga laval näha ligi kolmekümmet inimest.