Järgnevad kontserdid Lahtis ja Karjaas, vastavalt neljapäeval ja reedel.

Sibyl Vane’i laulja Helena Randlahe sõnul on alati siiras rõõm minna tagasi Soome.
„See on väga rõõmustav, et Soomes on kestev ja tõusev huvi meie muusika vastu ja meid on korduvalt tagasi kutsutud peale esimest tuuri 2013. aasta suvel. Need kontserdid on nagu teatud verstapost uue albumi ettevalmistuses. Me oleme teinud palju tööd lugude detailide, kõlade ja atmosfääriga. Kavatseme kontsertidel mängida poole sellest materjalist, mida oleme valmis salvestama. Viimase valiku plaadile minevatest lugudest teeme peale salvestussessioonide lõppu.“

Sibyl Vane saavutas laiema tuntuse peale Noortebändi konkursi võitu 2011. aastal. Veidi hiljem avastas nad Läti tuntuim plaadifirma I Love You Records. Debüütalbum „Love, Holy Water and TV“ ilmus 2012. aasta sügisel ja sellele järgnes kaks aastat tuuritamist Baltikumis, Rootsis, Soomes, kuid muuseas jõuti ka Ukrainasse ja Suur Britanniasse. Üle saja kontserdi peamiselt kodust väljaspool andnud bänd on kinnistanud oma maine jõuliste ja valjude esinemistega. Kuigi pole suudetud kokku leppida, kas nende muusika on indie, rokk või pungihõnguline americana, on see kindlasti igale muusikaarmastajale korralik elamus.

Lisaks sellele astub sellel laupäeva õhtul Sibyl Vane üles ansambli Blind 20. sünnipäeva tuuril Tallinna klubis Sinilind.