„Otsin suuri tüdrukuid!“ hüüdis Mika ema enne kontserti publiku seas.

Hüüdele reageeris Merli Olesk, kes oli nende mõne õnneliku seas, kelle Mika ema vahetult enne kontserti publiku seast leidis. 

„Mika ema tuli alguses meie juurde ning küsis, kas sooviksime lavale saada ja kas tantsida oskame. Muidugi vastasime jaatavalt. Otsisime veel mõned inimesed juurde ning läksime lavaalasse sisse," rääkis Merli.

"Seal jagati meid ära, kes on laulu "Big Girl" ja kes laulu "Lollipop" ajal laval. Seejärel harjutasime seda sammumist ja tantsu. Pärast seda läksime riietuma. Siis anti vaba hetk, kus saime konterti nautida, aga meil kästi lavavärava läheduses olla. Nautisime pool kontserti ning siis käisime laval ära."

Kontserdi lõpuks kutsusti tüdrukud jälle kõik lavale. 

Kui pidu läbi, kutsus Mika ema aga kõiki lavalkäinuid lava taha oma pojaga kohtuma. Lava taga valitses ärevus, sest tegu on siiskimaailmakuulsa staariga ja tantu harjutamiseks oli aega vaid viie minuti jagu. Mika kinnitas aga kõikidele tantsijatele, et nad said oma tööga hästi hakkama.

Merli kinnitas kiljatades: “Tal on nii nunnud lokid ja kena naeratus!“

Briti popstaar esitas kontserdil kõik oma tuntumad laulud. Esimene oli tema esimesena hitiks saanud laul „Relax“. Esitusele tulid vanemad laulud nagu „Billy Brown“ kuid ka uuemad laulud nagu „We are Golden“.

Eesti fännide poolt korraldatud mulliaktsioon, mis toimus loo „Happy Ending“ ajal, õnnestus täielikult. „Võimas!“ kommenteerisid pealtvaatajad. Mõnel võttis lausa silma märjaks, sest kogu laulukaar oli prožektorites säravaid seebimullikesi täis ja käis südamlik laul.

„Blame It On The Girl“ ajal jagas Mika publiku pooleks, nii, et mõlemad publiku pooled võistlesid laulmises. Võitjad olid kõik. Keset kontserti etendas aga Mika tüki, kus lasi, käsi püstolikujuliselt ning suu püstolihelisid tegemas, oma bändi maha. Seepeale olid mõned juba lahkumas, kuid siis läks möll edasi. Mika pidi lausa lavalt lahkuvaid inimesi tagasi kutsuma „Hei, sina seal, stopp!“ ütles ta.

Kontsert oli väärt iga mulli ja piletiostu. Kuigi esialgu tekkis mulje, et lava on kuidagi väga väike ja rahvast vähe, siis konterti käigus saime aru, et rahvast on täpselt piisavalt ja lava õige suurusega – sai möllatud, lauldud ja valgusshowd nauditud.