Jason Mraz on endale tasapisi kogunud noorusliku, kireva ning elurõõmsa fännibaasi kõikides maailmajagudes. Viimase viieteistkümne aasta jooksul on Mraz läbi enda loomingu, elavate kontsertesinemiste ja heategevuslike projektide toonud oma positiivse sõnumi ning hingelise folk-pop saundi vaimustunud publikuni üle maailma.

Karjääri alguses esines ta aga kolm aastat järjest San Diego lähedal asuvas kohvikus. Tänapäevaks on muusiku albumeid müüdud enam kui seitse miljonit koopiat. Tänu suurtele müüginumbritele on Jasoni kauamängivad kerkinud plaatina ja multiplaatina staatusesse enam kui kahekümnes riigis. Mraz on olnud kuus korda nomineeritud Grammyle, võites seda mainekat auhinda kahel korral. Ta on esinenud väljamüüdud showdega sellistes kuulsates kontsertpaikades nagu seda on The Hollywood Bowl, Madison Square Garden ja Londoni O2 Arena.

Mrazi debüütalbum “Waiting for My Rocket to Come” nägi ilmavalgust 2002. aastal ning sisaldas tema esimest hittsinglit “The Remedy (I Won’t Worry)”. Sellele järgnesid veel neli stuudioplaati - “Mr. A-Z” (2005), “We Sing. We Dance. We Steal Things” (2008) koos Jasoni ülimaailmse megahitiga “I’m Yours”, “Love Is a Four Letter Word” (2012) ning «Yes» (2014).

Lisaks muusikuametile on Jason nii surfar, filmitegija, fotograaf kui põllumees ja aednik. Olles tervisliku elustiili ja vegandieedi suur pooldaja, omab ta Californias avokaadofarmi ning on investeerinud ka veganrestorani Los Angeleses. Mraz on ka pühendunud maailmakodanik, kelle filantroopilised tegevused ulatuvad erinevate kõikehõlmavate teemadeni, nende hulgas keskkonnaprobleemide ning inimõigusteni. Läbi selle tugevdab ja tähistab ta lugematuid muusikavorme ning muusika imelist võimsust, innustades ja rõõmustades fänne üle terve maakera, mida ta kutsub koduks.

Mraz on pidevalt tuuritamas, ta on jõudnud oma loomingut esitleda Põhja- ja Lõuna-Ameerikas, Euroopas, Aasias, Austraalias, Lähis-Idas ning Aafrikas. Juba 9. märtsil aga esineb Jason Mraz esmakordselt Eestis, astudes oma akustilise showga üles Nordea Kontserdimaja laval.

“Olen tuuritamas. Olen elevil. Olen tänulik. Olen Jason. Olen endiselt läbinisti teie!”

Piletid hinnaga alates 49 eurost on müügil homsest, 4. veebruarist Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti.