Mida soovib lava taga nosida Tallinnas esinev kitarrivirtuoos Jesse Cook?



Eestisse on tulemas ülemaailmselt tuntud flamenkokitarrist Jesse Cook, kes esineb 22. märtsil ansambliga teatrikeskuses Vaba Lava.

Muusikaürituste korraldajad teavad, et on olemas nii tagasihoidlikke muusikuid, kes kontserdiväliselt soovivad endale vaid askeetlikke tingimusi ja teenuseid, kuid samas on ka pretensioonikaid ja pirtsakaid artiste, kes nõuavad ülimalt täiuslikkust ka detailides. Millisele poolele kaldub kitarrivirtuoos Jesse Cook koos oma sõpradega?

On teada, et bänd naudib tai, vahemere, india ja jaapani kööki, kui seda aga ei leidu, sobib ka Põhja-Ameerika tüüpiline toit — Jesse on ju pärit Kanadast. Lava taha aga soovivad muusikud leivavalikust viilutatud mitmevilja-, täistera- ja rukkileiba, teatud juustuvalikut, kastmetest majoneesi ja dijoni sinepit, tomativiilusid, rohelist salatit, kana või kalkunirinda, eelistatult viilutatuna, ning mõned itaalia lihaviilud. Lisaks peab neile olemas olema väike värske puuviljavalik + 2 avokaadot, 2 dieetpepsit, 6 pudelt gaasiga vett, 12 0,5-liitrist pudelit vett, värske mahl (eelistatult “Naked”), hea värske espressokohv ja tee, lisanditest kaasas ka piim, koor ja suhkur.

2 tundi enne kontserti peab riietusruumis olemas olema 12 pudelit pooleliitrist vett, jääd ja 1 suur kvaliteetne tume šokolaad. Muuseas, muusikud on avaldanud soovi kindlasti proovida ka kohalikku õlut.

Seotud lood:

Vabal Laval esinevat Jesse Cooki peetakse tänapäeval üheks eriti silmapaistvaks "nuevo flamenco" stiili esindajaks. Prantsusmaal sündinud ja Kanadas täheteed alustanud muusiku töödes on elemente flamenkost, rumbast, jazzist ja paljudest teistest maailma muusikastiilidest.

Piletid on müügil Piletilevis.

Loe veel

Tekkis tõrge kommentaaride laadimisel. Palun lae leht uuesti või proovi uuesti mõne aja pärast.