Meelelahutuse maailmas on Mark Fisheri nimi sünonüümiks suurte ürituste lavakujunduse evolutsioonile viimase kolme aastakümne jooksul. Fisheri kohta öeldakse, et temast sai lavakujundaja, kelle loomingu järgi mõõdetakse teisi selles valdkonnas töötavaid spetsialiste.

Fisheri esimeseks suureks tööks sai Pink Floydi 1977. aasta «Animals» maailmaturnee. Tol ajal olid rock-bändide kontserdireisid alles oma algusjärgus ning lavakujundust kui sellist ei eksisteerinud. Fisher sai oma võimaluse ja enam ta tagasi ei vaadanud. Tänaseks päevaks on Fisheri portfoolios lavakujunduse väljatöötamine sellistele mammutturneedele nagu Pink Floydi «The Division Bell» ja «The Wall», U2 «ZooTV», «PopMart» ja «360°», Rolling Stonesi «Voodoo Lounge», «Bridges To Babylon» ja «A Bigger Bang», Tina Turner «Goldeneye». Mark Fisher on teinud koostööd ka selliste staaridega nagu Jean-Michel Jarre, George Michael, Peter Gabriel, Genesis, Robbie Williams, Muse, Take That jpt. Fisher on vastutanud kahe Olümpiamängu (Torino 2006 ja Peking 2008) ava- ja lõputseremoonia eest ning on valmistanud lavakujundusi Queeni muusikale loodud muusikalile «We Will Rock You», Cirque du Soleil’ Las Vegase etendustele «KA» ja «Viva Elvis», BRIT Awards tseremooniale ning heategevuskontserdile Live Earth.

Mark Fisher tegeles ka Michael Bublé maailmatuurne «The Crazy Love Tour» lavakujundusega. Laulja enda sõnul soovis ta uuele kontserdireisile mõeldes eemalduda tüüpilise Las Vegase kabaree stiilis etendusest, pakkudes pealtvaatajaile intiimset teatraalset showd, mis oleks soe ja kutsuv. «See show on grandioosne, filmilik ja samal ajal pakub väga intiimset kogemust», lisas Bublé. Üheks show põhielemendiks on laval olevad kuus silindrilist valgustorni. Nende vahele on paigutatud suured videoekraanid, mis muu hulgas näitavad ka videomaterjale linnadest, kus Michael Bublé turnee vältel esineb.

Mark Fisheri sõnul üritab ta leida jutustavat lugu kõiges, mida teeb, kasutades oma ideede väljendamiseks visuaalset kõnekeelt. «Populaarses kultuuris, kui publik ei mõista, mida ta näeb, oleme mängu kaotanud. Visuaalid, mida me loome igas etenduses, elavdavad laval toimuvat lugu. Minu töö peab olema publikule vastuvõetav», kommenteeris Fisher ning lisas «Kujutlusvõimel ei ole piire. Kõik on võimalik kuni artist suudab seda endale lubada ning see mahub rekka peale ära».

Kolmekordne Grammy auhinna võitja, Kanada laulja Michael Bublé esineb ainsa kontserdiga Baltimaades Tallinnas, Saku Suurhallis, 21. aprillil maailmaturnee «The Crazy Love Tour» raames. Michael Bublé Tallinnas kontserdi erikülaliseks on Ameerika vokaalbänd Naturally 7.

Piletid Michael Bublé Tallinna kontserdile on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti.