Metsatöllu “Hiiekoda” album ilmus 2004.a sügisel ja oli esimene oluliseim metalalbum, mille võtsid omaks ka mitte metalmuusikaga igapäevaselt kokkupuutuvad muusikasõbrad. “Lahinguväljal näeme, raisk!” kujunes pärast "Hiiekoda" Eestis lausa käibefraasiks. Kõik raadiod leierdasid singlit “Saaremaa vägimees” ning plaati on tänaseks müüdud üle 10 000 koopia. See on number, milleni on jõudnud ilmselt väga vähesed popmuusika albumid taasiseseisvunud Eestis. Samuti oli lausa legendaarne “Hiiekoja” esitluskontsert Rock Cafés, kus piletijärjekord ulatus lausa Statoili bensiinijaamani ning sajad inimesed jäid sootuks ukse taha.

Metsatöll on nüüdseks 15 aastat tegutsenud Eesti raskemuusika lipulaev. Tänaseks 7 stuudioalbumit ja 2 DVDd välja andnud bändi võib vabalt pidada ka üheks Eesti muusika tuntuimaks ekspordiartikliks terves maailmas. Mitmed Euroopa ja Põhja-Ameerika kontserturneed on kinnituseks asjaolust, et Metsatöll on armastatud ja oodatud artist ka väljaspool Eestit. Kontserdil löövad kaasa lätlaste metali au ja uhkus Skyforger ning meie oma Tharapitha.

Piletid on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides hinnaga alates 10 EUR. Uksed Rock Cafésse avatakse 22. novembril kell 21.00 ning bändid alustavad tund peale uste avanemist.