Austraalia kultusbändi tänavune Euroopa ja Suurbritannia kontsertturneer on täielikult välja müüdud, kuid äsja tehti teatavaks, et Nick Cave & The Bad Seeds tuuritab Põhja-Euroopas ka järgmisel suvel, seal hulgas antakse kontsert ka Positivusel. Nick Cave & The Bad Seeds astub Positivusel üles pühapäeval, 22. juulil. Legendaarne laulukirjutaja, kirjanik ja näitleja Nick Cave paneb koos oma kõige hinnatumate muusikaliste kompanjonidega kolm päeva kestvale festivalile punkti.

Nick Cave on eelkõige tuntud kui bändi Nick Cave & The Bad Seeds laulja, kes võlub oma lüürilisuse ja madala häälega. Nick Cave & The Bad Seeds on tegutsenud alates 1983. aastast ning koos on välja 16 stuudioalbumit, millest värskeim ilmus möödunud aastal ja kannab nime “Skeleton Tree”. Lisaks on Cave kirjutanud ka raamatuid ja filmimuusikat ning võitnud hulga auhindu.

Järgmine Positivus Festival leiab Salacgrīva mändide vahel aset 20.-22. juuli 2018. Koos esimese rõõmsa uudisega lähevad soodushinnaga müüki ka festivali esimesed piletid. 1-päeva pilet maksab 50 eurot, 2-päeva passi hind on aga 69 eurot. Kolm päeva kestva festivali passi hind jääb tänavu samaks — ilma telkimiseta maksab see 79 eurot, koos telkimisega 87. Piletid saab endale soetada festivali koduleheküljelt www.positivusfestival.com või Piletilevist.