Ivan Denisenko ilmus Kiievi ja Ukraina bluusiskeenele kiirete, pidevate, järjepidevate ja kindlate sammudega. Tema ebatavaline välimus, madal hääl ja ainulaadne mängumaneer kitarril tõmbasid kahtlemata bluusisõprade tähelepanu.

Ei maksa unustada fakti, et Ivan oli mitmekülgselt andekas ning tegutses ka kunstnikuna (tema tööd ripuvad pidevalt Kiievi erinevates galeriides üleval) ja mängides filmides. See kõik lubas tal vaadata maailma eri nurkade alt ning lisas tema muusikalisesse loomingusse värve. Samal ajal oli ta ebatavaliselt tagasihoidlik, siiras ja positiivne inimene.

2010. aasta alguses tekkis Ivanile püsiv bänd ümber, kellega täiustati oma mänguoskust ning hakati segundama bluusistiile. Koos hakati võtma vastu esinemispakkumisi. Samaaegselt hakati ka salvestama oma muusikat ning live-kavereid, kusjuures ühe albumi nimi oli "Radio Estonia".

Bändil õnnestus oam esinemiste geograafiat laiendada üle terve Ukraina ja 2017. aastal murdsid nad välja ka välismaale, võttes vastu kutse esineda Augustibluusil Eestis.

Bändi liidri traagiline surm esinemise ajal laval peatas selle kollektiivi teekonna Euroopa bluusiväljadele. Ivani surm tuli tohutu löögi ja šokina nii fännidele kui ka sõpradele. See on korvamatu kaotus Ukraina muusikaringkondadele.