Kuigi Publiku hääletuse võitis ülekaalukalt Driven, siis võttis Maxtraktor asja väga tõsiselt ja oli kontserdipaika meelitanud kõige tulihingelisemad fännid, kes detsibellimõõtja alusel oma lemmiku rokifestivalile röökisid. "Rõõm on üüratu. Nüüd peame oma lubadust täitma ja tegema fännidele vastutasuks Rabarocki pääsme eest ühe tasuta lisakontserdi," lubas pärast rahvalemmiku väljakuulutamist Maxtraktori solist Maarius Urvet poolehoidjatele. "Meie bänd on veel nii uus, et Rabarockist saab me kolmas kontsert," rääkis Urvet eelmisel sügisel asutatud bändi veel vähesest lavakogemusest.

Red Bull Tourbus bändikonkursile registreerus 89 kollektiivi, kellest 9 parimat andsid maikuu vältel Tallinnas, Tartus ja Pärnus kontserdid, kust fännid detsibellimõõtja alusel oma lemmikud Rabarockile esinema karjusid. Edasipääsu on juba eelnevalt kindlustanud Taavi Peterson&Üdi, Crucial Attack ning Merwis.

Red Bull Tourbus lõpp-peatus on 15-16. juunil Rabarock festivalil, kus bussilaval astuvad lisaks bändikonkursi läbinud lemmikutele üles veel mitmed esinejad naaberriikidest. Lavale tulevad Freaks on Floor (LT), Lapko (FIN), Satellites LV (LV), Dj Paul Oja vs Kallervo Karu on Drums (EE) ning oma selle aasta esimese kontserdi annab Eesti shokibänd Winny Puhh (EE).

Kuula ja vaata Maxtraktorit Youtube'ist: