"Kui mulle selle festivali esinejate nimekirja tutvustati, arvasin, et näen seda unes. Nii mitu hetkel aktuaalset, A-klassi artisti pole minu mälu järgi ühelgi Eesti festivalil varem lava jaganudki," on ta uhke, et selline nimekiri maailma parimaid kokku on saadud.

"Minu meelest pole õige öelda, et see on nišimuusika festival. Globaalne tantsumuusika laine, mille peal kõik need artistid sõidavad, on peavoolumuusika. EDM (Electronic Dance Music) on üle võtnud ja mõjutanud kõiki teise žanre urbanist rokini. Paljud muusikud, kes varem ei vaadanud klubimuusika poolegi, püüavad nüüd sellest šnitti võtta. Sest oma lihtsuses on see äärmiselt nakkav," tunnistab ta.

"ETV jaoks teevad Piret Järvis ja Tarvo Mölder Weekend festivalist ka mitu erisaadet, nii et tasub suvel silmad lahti hoida," lubab ta, et ka rahvusringhääling ei jää kõrvale suurüritusest.

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Festivalil astuvad üles David Guetta, Hardwell, Tiësto, Example+dj Wire, Robin Schulz, Rudimental, Showtek, Felix Jaehn, Sub Focus, Chase & Status, Brennan Heart, Tungevaag & Raaban, Netsky, Syn Cole, Aron Chupa, (Ex) Da Bass, Grind Live, Beat Service, Darude, Super8 & Tab, HeavyWeight, The Second Level, Orkidea, Proteus, Tarmo Tammel, Kolzar ja Kristjan Hirmo. Rohkem artiste tehakse teatavaks kevade jooksul.