"Minu kontserdid pole just lühikese kestvusega, tihtipeale laulan õhtu jooksul kaks või kolm osa, pikkusega 40-45 minutit," jutustab ta Publikule antud intervjuus. "Üheosalised esinemised on tavaliselt kuni tunniajase pikkusega, vahel ka kauem," lisab ta ja tunnistab, et mõnikord juhtub tõepoolest ka seda, et on kaks esinemist satuvad erinevates kohtades samale päevale. Sellega on ta oma pika karjääri jooksul aga juba harjunud.

"Omal ajal aastaid Venemaal tuuritades ei olnud kolm kontserti päevas mingi haruldus, vaid üsna tavaline," meenutab ta. "Andsin palju soolokontserte ja neid oli vähemalt kaks päevas ja nii umbes kümme päeva jutti, siis päev- paar vahet ja otsast peale järgmistes linnades," muigab ta kunagise hullumeelse elutempo üle. See tähendab aga seda, et oma häält on Marju õppinud aga juba ammuilma hoidma-säilitama.

"Kõige hullemini mõjuvad häälele ebapiisav helitehnika ja magamatus, väsimus, mingid pinged. Seda peab jälgima, et kahe esinemise vahel vähemalt kaheksa tundi korralikult puhata, välja magada saaks ja tuleb teha, mis võimalik, et helitehnika oleks kvaliteetne," manitseb ta. "Iga laulja unikaalsus seisnebki tema eripäras, kordumatus hääletämbris, väljenduslikkuses, vokaaltehnikas," kutsub ta noori uljaid lauljaid üles oma häält mitte liialt koormama.

"Kui ma pole päeva jooksul palju rääkinud, siis laulan häält lahti küll. Selle tunneb ise ära, kas hääl nõuab rohkem lahtilaulmist või vastupidi on hääl just puhata saanud ja kõik toimib hästi," kirjeldab ta enda häälerituaale. "Kui ongi mingi mure, siis see võib laval vabalt meelest minna, sest see on koht, kus ununeb kõik muu," lisab ta.

Marju meelest ei ole kõige parem variant asuda kohe karjääri algul välismaiseid artiste matkima, kuna kõige paremini tuleb tema sõnul isikupära välja siiski originaallugudega. "Neid ei ole keegi enne sind laulnud ja sa ise lood, kujundad selle laulu oma vokaali ja tehnikaga, oma tunnetuse ja emotsionaalsusega," räägib ta. "Kõigepealt on vaja osata eesti keeles laulda, kui see on käpas, suudad teistes keeltes ka," julgustab ta lauljaid esmalt iseennast leidma.