Kultuuriklubi Kelm avas enda uksed esmakordselt 11. aprillil 2014. aastal. Toona Vaimu tänava keldrikorrusel alguse saanud klubi omanikel oli eesmärk oli luua koht, kus seguneksid kultuur, meelelahutus ja baarimelu ning kuhu oleks mõnus sisse astuda ja võimalus esineda igaühel. Esimest sünnipäeva tähistas klubi juba aga praegustes, Vene tänava ruumides, kus paiknes eelnevalt gurmeerestoran Egoist.

Tänavusel sünnipäeval astuvad üles eesti proge-roki lipulaev Põhja Konn, Maarjamaa stiilseim indie-rocki kollektiiv The Boondocks ning esmakordselt väsiab kultuuriklubi lavalaudasid ka hetkel Baltikumi edukaim noor indiegrupp Carnival Youth Lätist, kes lõpetab Tallinnas oma albumi “Propeller” esitlustuuri.

Sarnaselt eelmise aasta sünnipäevapeole pakub Kelm ka tänavu programmi ühtekokku kolmes saalis. Kontsertsaalis jätkub peale esinemisi pidu Kütteöö DJ-de Karl Sirepluu ja Kostja Tsõbulevski saatel. Baarisaal on sel aastal peosarja Gram-Of-Fun ja sõprade päralt — muusikat valivad Dr.PhilGood, Jaan Jaago, Anton Must ja Kristjan Vahtra. Reivisaali on sedapuhku hõivanud Love Pony residendid Marta Vaarik, Chloe la Gucci ja Uljana Ponomarjova, kes mahlakate biitide ja UV-kiirte saatel peo varahommikusse juhatavad.

Kontsertpeo algus on 22:00 ning pileteid hinnaga 5€ on võimalik soetada kohapealt. Lisainfo kontserdi kohta leiab Facebookist.