1988. aastal sündinud Cannibal Corpse on pea kolmekümne tegutsemisaasta jooksul saavutanud legendaarseima “underground” bändi staatuse. Arvestades, et tegemist ei ole kunagi olnud peavoolu muusikaga, on Cannibal Corpse müünud üle kahe miljoni plaadi, avaldanud 13 stuudioalbumit, leidnud omale “die hard” fännibaasi üle maailma ning sellega välja vihastanud väga paljusid, võib Cannibal Corpse pidada kompromissitult maailma edukaimaks ja tõsiseltvõetavamaks metalbändiks.

Kui veel lisada, et nende laulutekstid räägivad peamiselt surmast ja laibakäitlemisest selle kõige verisemas ja ligasemas võtmes, siis pole ime, et skandaalid on bändile kõike muud kui võõrad. Senaator Bob Dole süüdistas asepresidendiks pürgides Cannibal Corpse'i oma naise traumeerimises ja Ameerika noorsoo allakäigus. Ühel hetkel olid Austraalias keelatud kõik nende plaadid ning Saksamaal ei tohtinud bänd kuni aastani 2006 esitada lugusid kolmelt albumilt, teiste seas ka plaadilt "Tomb of the Mutilated", mille tuntuimat lugu "Hammer Smashed Face" mäletatakse eelkõige filmist "Ace Ventura: Pet Detective".

Cannibal Corpsele on reedel, 22. aprillil toimuv Tallinna kontsert klubis Tapper neljas kord Eestit külastada. Viimane kord leidis aset samuti klubis Tapper kuus aastat tagasi. Senini on kõik kontserdid olnud täismajad, meie publikut on kiidetud, kui elujõulisemaid kaasaelajaid ning ka sel korral ei ole seinad kummist.

Piletid 22. aprillil toimuvale kontserdile tulevad müügile reedel, 15. jaanuaril kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades, hinnaks 23 eurot. Piiratud hulk fännipileteid hinnaga 20 eurot tulevad samal päeval müügile Tallinnas klubis Tapper (Pärnu mnt. 158g) ning pubis Woodstock (Tatari 6). Märtsist piletihind tõuseb või tõuseb juba varem, kui 20 ja 23 eurosed piletid välja müüakse! Uksed avatakse kell 19:00 ja üritus on vanusepiiranguta.