Selleks, et võita pilet endale ja kaaslasele 7. märtsi kontserdile, kirjuta aadressile merje@publik.ee märksõnaga "Vallatud Vestid", milline on olnud Sinu elu nõmedaim naistepäevakink või -kogemus. Loosis osalemiseks ei pea sa olema naine - ka mehed on oodatud oma kogemusi jagama, et mõni varasema aasta põrumine ehk sel korral piletitega kontserdile heastada.

Kirju ootame reedel keskpäevani, mil Publik loosib kõigi vastanute vahel välja 2x2 pääset. Võitjaid teavitatakse isiklikult. 

Lisa kirjale ka oma telefoninumber ning seegi, kas sooviksid minna Vallatute Vestide kontserdile Kultuurikatlasse laupäeval kell 20.00 või hoopis nautida Jalmar Vabarna, Ott Leplandi ja Tanel Padari ühisprojekti parimaid palu ööklubis Amigo 7. märtsi hilisõhtul!

Kui ööklubikontsert on oma tuntud headuses, siis Kultuurikatlas toimub eksklusiivsem oleng. Esmakordselt on võimalus näha kultuurseid Veste Kultuurikatlas, nautida muusika kõrvale puhvetis pakutavaid palu ning saada osa ka üllatustest: näiteks võib vabalt juhtuda, et mikrofon jõuab ka publikusse ning saad ise uurida, mis on kauneim naistepäevakink, lisaks nende muusikale, mille vesti-poisid ise kellelegi elus teinud on. Või vastata hoopis küsimustele, mis Vallatutel Vestidel naiste ja naistepäeaga seoses tekkinud on.