30-pealine tuuriseltskond saabus Eestisse juba eile õhtul. Korraldajalt on palutud bändile ja tehnilisele personalile kolm toidukorda päeva jooksul. Bändi riietusruumi on muuhulgas palutud parimat kohalikku õlut, muuhulgas IPA õlut, 108 pudelit vett, Red Bulli ning erinevaid karastusjooke nagu Coca-Cola, Sprite, Fanta. Lisaks võileivamaterjale, kohvi, teed, jogurtit.

Melooodilise metali bänd Amon Amarth asutati 1992. aastal Rootsi linnas Tumba. Amon Amarthi lugude lüürika baseerub suuresti viikingitel - ajalugu, mütoloogia ning sel samal põhjusel peetakse ka Amon Amarthi viking metali zanri üheks juhtivaks bändiks. Amon Amarth on ilmutanud 10 stuudioalbumit. Debüütalbum "Once Sent from the Golden Hall" ilmus 1998. aastal. Järgnes 4 albumit enne kui bänd jõudis oma läbilöögini - 2008. aastal ilmunud "Twilight of the Thunder God" tõusis Rootsi albumimüügitabelis kohale number 11 ning Billboardi Top200 tabelis kohale nr 50. Albumil lõid kaasa ka Lars Göran Petrov Entombedist, Roope Latvala Children of Bodomist ning Apocalyptica. 2009. aastal soojendas Amon Amarth metallegendi Slayer nende Euroopa turneel. Bändi viimane album "Jomsviking" ilmus tänavu märtsis ning Amon Amarthi sõnutsi on tegemist nende esimese kontseptuaalse kauamängivaga.

Uksed tänasele kontserdile avatakse kell 19.00, Grand Magus alustab kell 19.45 ning Amon Amarth kell 21.15. Kontsert on vanusepiiranguta.

Piletid Amon Amarthi kontserdile hinnaga alates 39 EUR on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle.