Bändi liikmed Tõnu Aare, Jaan Arder, Ants Nuut, Allan Jakobi, Argo Toomel ja Ivo Varts esitasid auhinnagalal ka oma surematu hiti "Seljakotid selga!", mis võttis publikul igatahes jala tatsuma ja näod naerule. Auhinna andis neile üle bändi kauaaegne sõbranna Tiiu Hütt, kes meenutas, kuidas bändil omal ajal lubati Kaubamaja ruumides proovi teha selle eest, et nad tasuta töötajate üritustel esineksid. Väga nutikas!

"Me lubame, et uurime välja, kes praegu sellest vanast ajast veel Kaubamajja peale Tiiu tööle on jäänud," lubas bänd üksmeelselt. "Nad kinkisid meile korvi toredaid apelsine ja mälestusteraamatu," rõõmustasid nad ning jutustasid Publikule antud intervjuus, kuidas nad ehk polekski saanud võib-olla nii hästi oma muusikat teha, kui neid poleks Kaubamaja ruumidesse salaja lubatud.

Publiku reporteri palve peale rääkida ka nooremale generatsioonile, kust pärineb bändi nimi, muigavad härrased kavalalt. "Eks me olemegi nagu apelsinid. Nõukaajal olid need defitsiitkaup ja eks meiegi ole natuke nagu defitsiitkaup, läbi raskuste saadud ja tehtud, aga eeeriti magusad," jutustab solist Tõnu Aare kelmikalt.

"Meie tegutsemine oli tol ajal ju keelatud," meenutab tuubamängija Ants Nuut, kes ühtlasi on bändi kuulus vilemees. "Pille polnud kuskilt saada, kuidagi aeti need ikka kokku, aga küll meil oli hea meel, et sellised sõbrad tol ajal meid toetama sattusid," meenutab mandoliini tinistav Jaan Arder. "Eks natuke oli ka piinlik abi küsida, aga selle poolest erinesid need ajad praegustest. Hea on näha, kuidas noored artistid annavad üha plaate välja, sest neil selliseid muresid pole, nagu meil oli," rõõmustab Apelsin üksmeelselt.