Augustibluusi korraldusmeeskonna eest läksid lahingusse Indrek Ditmann, Martti Mutli, Jörgen Aav, Kaarel Kose ning Allar Levandi. Bluesi-artistide au kaitsesid Raul Ukareda ja Margus Männa (Compromise Blue), Reigo Ahven (Fankedelik) ning Andrus Uuspõld (Luxury Filters).

AInternetimängude portaali Paf tegevjuht Allar Levandi sõnul toob Paf-pall hästi välja meekonna tegeliku kokkumänguvõimekuse. “Nii nagu spordis on kõige tähtsam hea tiimitöö, on see oluline ka laval ning korraldusmeeskonnas lava taga. Täna saame näha, kas tugevam on artistide või festivalikorraldajate koostöö ja võitlusvaim,” lausus Levandi.

Augustibluusi korraldaja Indrek Ditmann kinnitas, et 2.-3. augustil toimuvaks festivaliks ning Paf-palli mänguks on korraldajad hästi valmistunud. „Täna tahame kindlasti võita, sest festivalil teeme ju kõik selleks, et võitjatena tunneks end publik lava ees ja artistid laval,“ ütles Ditmann.

Eelmisel aastal kohtus Augustibluusi meeskond jalgpallimurul Haapsalu linnavalituse esindusega ning siis lõppes mäng 4:1 bluusimeeste kasuks. Seekordne mäng kinnitas aga, et üheti tasemel on nii korraldajad kui muusikud, sest mäng lõppes seisuga 10:10.