Limp Bizkit jõuab Eestisse Euroopa tuuri raames, mille käigus esinetakse muuhulgas ka kuulsatel festivalidel nagu Rock Am Ring, Rock Im Park, Download.

Piletid Limp Bizkiti kontserdile hinnaga alates 495 kroonist tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti laupäeval, 7. märtsil kell 10:00.
BEM Music Club liikmed saavad pileteid osta aga juba tänasest, 5. märtsist.

Ameerika ühendriikidest pärit Limp Bizkit asutati 1994. aastal Jacksonville's kuhu kuulusid algselt Fred Durst (vokaal), Sam Rivers (bass), John Otto (trummid) ja Wes Borland (kitarr). 1995. aastal esines Jacksonville'is ansambel Korn.
Sel saatuslikult päeval tutvusid Korni bassimängija Fieldy, kidramees Head ning Limp Bizkiti ninamees Fred Durst.
Fred andis uutele sõpradele kuulata oma bändi demolinti, mis meeldis Kornile väga ja nad andsid selle edasi oma produtsendile Ross Robinsonile. Nii saigi Limp Bizkit võimaluse koos House Of Paini ja Deftonesiga kontserte andma hakata.

Paljude plaadifirmade seat valiti välja Interscope Records, kelle vahendusel nägi 1997. aastal ilmavalgust debüütalbum "Three Dollar Bill Y'all". Alum müüs esimese kuuga 100 000 koopiat.
Albumi iseloomustamiseks võib öelda, et kõik lood on väga agressiivsed ning väljendavad meeste tõelisi emotsioone. Kõige tugevaateks paladeks peetakse "Pollution", "Stuck" ning koverit George Michaeli loost "Faith".

Superedu tabas bändi pärast teise albumi "Significant Other" ilmumist 1999. aasta juunis ning esimese nädalaga müüdi seda 634 874 koopiat. Albumi hittlugudeks said "Nookie", "Break Stuff" ja "Re-arranged". 2000 aasta septembris võitis ansambel MTV Video Music Awardsil parima rokkvideo tiitli just sellelt albumilt pärineva looga "Break Stuff".

Kolmas album, "Chocolate Starfish And The Hot Dog Flavored Water", ilmus 2000. aasta 16.oktoobril. Hittideks on "Hot Dog", "My Way", "Rollin'" ja "Take A Look Around" (mis on tuntud ka kui filmi "Mission Impossile II" tunnusrada).

2001. aasta septembris lahkus bändist kitarrist Wes Borland, et kokku panna oma grupp Eat The Day.
Wes asemele astus endine bändi Snot liige Mike Smith.
23.september 2003 ilmus Limp Bizkiti järjekorras neljas kauamängiv "Results May Vary". Plaadi produtsendiks oli seekord Rick Rubin (Slayer, System of a Down jpt) ning kitarri salvestamisega oli abiks ka Brian "Head" Welch (Korn). Plaadi hittlugudeks olid esimene singel "Eat you Alive" ja kover The Who loost "Behind Blue Eyes" (lugu on kuulda ka filmis "Gothika").

13. augustil 2004 saab teatavaks, et Wes Borland on bändis tagasi. Juba järgmise aasta jaanuaris suundus bänd koos produtsent Ross Robinsoniga Prahasse, et lindistada mõningad uuemad lood. Album "The Unquestionable Truth (Part 1)" nägi ilmavalgust Geffen Recordsi vahendusel 3. mail 2005.

2005. aasta novembris ilmus "Greatest Hitz", millelt leiab kokku 17 lugu ning 2008. aastal ilmus DVD "Rock In The Park 2001". Pärast "Greates Hitsi" ilmumist lahkus bändist taas Wes Borland ja bänd läks mitteametlikult laiali. Durst proovis mõnda aega kätt filmides näitlemisega (Population 436, The Longshots).

Limp Bizkit on teinud koostööd paljude teise artistidega, näiteks Staind, Korn, Eminem, Ice T. Tänaseks päevaks on bänd müünud üle maailma rohkem kui 33 miljonit albumit.