Suurepärane kitarrist, helilooja ja produtsent Steve Hackett on sündinud 1950. aastal Londonis. Kitarrimängu alustas ta 14 aastaselt ning oma muusikutee alguses pühendus Hackett peamiselt klassikalisele muusikale. Oma esimese lindistuse tegi ta 1970.a kuuludes koos oma flöödimänijast venna John Hackettiga Quiet World nimelisse gruppi. Hackett oli avaldanud ka kuulutuse Melody Makeris, kus ta endale sobivat bändi otsis ning seda kuulutust silmas Peter Gabriel. 1970. a detsembris mängis Hackett juba Genesises. Steve Hackett mängis Genesises kuni 1977. aastani.

Hackett on ilmutanud 24 sooloplaati ning mänginud koos paljude teiste legendaarsete muusikutega, näiteks võiks tuua aastatel 1986-87 tegutsenud supergrupi GTR, kus ühinesid kaks “saurust” Genesis ja Yes kitarristide Steve Hacketti ja Steve Howe koostöös.

Alates 2010.a on Steve Hackett koos teiste Genesise muusikutega “Rock and Roll Hall of Fame” liige.

Steve Hacketti viimane album “Genesis Revisited II” on olnud ülimalt edukas. Uuel plaadil saab kuulda laule, mille on kirjutanud just Steve Hackett või on need valminud koostöös teiste legendaarse Genesis’e pillimeestega aastail 1970 – 1977. Lugudele on lisatud ka veidi tänapäevast helipilti ning ning Hackett on pannud lood kõlama mitmete erinevate lauljate häältega.

“Genesis Revisited II” jaoks on Steve Hackettil õnnestunud kokku panna esinduslik muusikute seltskond: John Wetton (King Crimson, Asia) Roger King (Gary Moore band), Lee Pomeroy (Rick Wakeman band), Stephen Wilson (Porcupine Tree), Roine Stolt (Flower Kings), Nik Kershaw (80ndate aastate menukas sooloartist), Simon Collins (Phil Collinsi poeg ja edukas soolartist), Steve Rothery (Marillion) ja Nad Sylvan.

“Genesis Revisited II”-show on kahetunnine show, milles on palju valgusmängu, videoinstallatsioone ja ülimalt kvaliteetset heli, mis on Steve Hacketti kaubamärk.

Steve Hacketti kontserdil on suurepärane võimalus kuulda selliseid ansambli Genesis surematuid lugusid nagu “Watchers of the Skies”, “Dancing With the Moonlit Knight”, “Firth of Fifth”, “The Musical Box”, “Dance On A Volcano”, “Supper’s Ready” jpt.

Piletid Steve Hacketti kontserdile hinnaga alates 35 EUR tulevad müügile Ticketpro ja Piletilevi müügipunktides , Statoili teenindusjaamades üle Eesti esmaspäeval, 14. oktoobril kell 10.00.

14.-16.oktoober -30% allahindlaus kõikidele piletiostjatele!
Fännidel on võimalik soetada pilet esimesel kolmel müügipäeval 14.-16.oktoober kuni 30% soodsamalt!
Pileti hinnad:

• Istekoht põranda tasand 35 €, 42 €, 49 €, 55 €, 59 €
• Ratastoolikoht 27 €

Pole vaja sõita Inglismaale, Belgiasse, Saksamaale või Jaapanisse, pole vaja oodata piletijärjekorras, et soetada pilet pool aastat enne kontserti.