"Ultra" esmaesitlus toimub täna kell 16.00 Tallinna Kaubamaja Digimaailmas, kus Laura annab minikontserdi ja jagab kõikidele huvilistele autogramme.

Tegu on Laura teise stuudioalbumiga, mille ettevalmistamine ja salvestamine kestis pea kaks aastat. "Minu õpingute tõttu Ameerikas ja Saksamaal on plaadi ettevalmistamine olnud küllaltki pikk protsess, kuid samas on olnud aega lood enda jaoks rahulikult selgeks mõtelda ja muusika tegemist tõeliselt nautida – seda on ilmselt ka lõpptulemuses tunda,“ sõnas Laura Põldvere.

Laura sõnul iseloomustab plaati teatav tulevikuvisioon ning muusikaga on palju eksperimenteeritud. "See on tunduvalt elektroonilisem kui eelmine album ja mulle tundub, et ka Sven lubas endale vabamad käed erinevate elementidega improviseerides. Tulemus sai värske ja meile mõlemale südamelähedane, kuna tahtsime teha midagi keskmisest popmuusikast uuenduslikumat,“ rääkis Laura.
Plaadi kõik lood on kirjutanud ja produtseerinud Sven Lõhmus.

„Albumi väljaandja pakkus meile võimalust, et töötaksime üheskoos plaadi müügiedu nimel,“ sõnas ASi Tallinna Kaubamaja müügi- ja turundusdirektor Enn Parel. „Eksklusiivne plaadi müügiõigus ühe ettevõtte kauplustes on Eestis esmakordne lähenemine, kuid isiklik side aitab pikemas perspektiivis plaadi müügiedule kindlasti kaasa. Koos Selveritega tuleb album müügile tervelt 17nes erinevas linnas ja maakonnakeskuses.“

Oma uut albumit tutvustab Laura ka klubituuril:
11. detsembril Tartus klubis Tallinn
12.detsembril Pärnus klubis Sugar
19. detsembril Tallinnas klubis Hollywood