Märkimisväärse sarnasuse ja eheda etteaste tõttu on David Brightonit saatnud uskumatu edu üle maailma. “David Brightonil on hääl, liigutused ja välimus, et asendada David Bowiet. Vaid vähesed saaksid erinevusest aru. “Space Oddity” kogemine oli minu jaoks tõeliselt märkimisväärne õhtu," rääkis David Bowie kahe albumi “Young Americans” ja “Station to Station” produtsent Harry Maslin.

Aastal 2013 kiitis Brightoni etteastet ka tänaseks meie seast lahkunud David Bowie oma Facebooki lehel isiklikult.

"Space Oddity – The Ultimate David Bowie Experience" hõlmab endas lisaks muusikalisele poolele ka kirevate kostüümide vahetust: kontserdil saab näha David Bowie erinevaid karaktereid, alates rahvast hullutavast popfenomenist Ziggy Stardustini.

David Brightoni seljataga toetab ja täiendab etteastet saatebänd The Space Oddity Band, mis koosneb maailmatasemel muusikutest. Kitarrist Paul Nelsoni originaallaule on kasutatud televisioonis ja filmide taustal. Kitarrist ja taustavokalist Switch on pärit Kanadast ja teinud koostööd teiste seas ka Nancy Sinatraga. Basskitarrist Trent Stroh on samuti võtnud osa muusikateostest, mida kasutatud televisioonis ja reklaamides. Vokalist Brooke Naughton on olnud soojendaja muusikatööstuse suurnimedel, nende seas näiteks Cheap Trick, Pat Benatar ja Fleetwood Mac. Trummide taga mängivat Ryan Browni on oma teostes kasutanud filmimuusika helilooja Hans Zimmer ja tema trummikõlasid võib kuulda ka David Bowie salvestistel.

Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides.