Pealinna kuulsaim kontsertklubi tähistab Eesti Muusikaauhindade jagamist võitjate ühiskontserdiga. Teatavasti tegi Elina Born EMA galal puhta töö, viies endaga kaasa neli trofeed: Aasta Naisartist, Aasta Debüütalbum, Aasta Popalbum ja Aasta Parim Laul. Elina Borni ja Stig Rästa esitatud “Goodbye to Yesterday” võitis 2015. aasta Eesti Laulu ülikindlalt 79% toetusega ja oli paljude Eurovisiooni fännide meelest möödunud aasta üks paremaid Viinis kõlanud lugusid, saavutades kogutud punktidega 7. koha. Lisaks esitleb Elina kontserdil oma uut singlit.

Popmuusika uus särav ja andekas täht Jüri Pootsmann viis EMA galalt kaasa Aasta Meesartisti tiitli. Samas on Eesti Laulu konkursil ja miks mitte ka Eurovisioonil tema tähetund alles ees. Kihlveokontorid ennustavad, et Jüri Pootsmann võidab tänavuse Eesti Laulu. Jüri esitab laulu “Play” 2. poolfinaalis, päev pärast Rock Cafe kontserti. Kuid see pole veel kõik! Jüri Pootsmanni lugu “Aga Siis” vallutas just raadio Sky Plus Top 20 edetabeli!

EMA tähti soojendab Rock Cafe sõpradele tuttav bänd The Sound.

Piletilevis maksavad piletid kiirematele reageerijatele kuni 16. veebruarini 10 eurot ja sealt edasi kuni kontserdipäevani 12 eurot.