”Uus singel ”Täna” erineb oma olemuselt ülejäänud plaadil olevatest lugudest. Stiililiselt on ta ehk kõige moodsam ja tantsulikum. Uuelt plaadilt on oodata vingeid saunde, ilusaid tekste ja kindlasti väga kena visuaalset poolt! Muidugi kajastub see kõik esitlusel, kus tuleme esimest korda välja täispika uue laiviga. Töötame praegu bändiga prooviruumis, et kõik vingeks timmida!” lubab Pootsmann.

Plaadilt leiab kümme lugu, millest seni avaldatud ”Nii või naa“, ”Ootan und” ja tänane ”Täna” annavad albumi stiililise suuna kätte, kuid lõpuni kindlasti ei paljasta. Album on valdavalt eestikeelne, kümnest üks ingliskeelne pala. Kuigi 2015. aastal andis Pootsmann välja viie looga EP, võib uut kauamängivat lugeda terviklikuks debüütalbumiks.

Eelmisel aastal Universal Music Baltics plaadifirma alt ilmunud lühialbum andis stardi Jüri Pootsmanni karjäärile, mis järgnes loomulikult telesaate Eesti Otsib Superstaari võidule. Eelmainitu, EP-lt pärinev hittsingel ”Aga siis” ja artisti kiire edu kohalikul muusikaturul kroonis Pootsmanni Aasta Meesartisti tiitliga Eesti Muusikaauhindadel.

Jüri Pootsmanni album ”Täna” ilmub 18. novembril digitaalselt ning CD ja vinüüli kujul plaadipoodides üle Eesti. Singel ”Täna” on juba nüüd kuulatav Spotifyst.

Plaadi esitluskontsert toimub 7. detsembril Privés. Kontserdi algus kell 19:00, kontsert on vanusepiiranguta. Piiratud koguses piletid esitluskontserdile on tänasest müügil Piletilevi kodulehel www.piletilevi.ee. Kontserdi eel avalikustatakse ka erikülalised.

Kuula Jüri uut singlit!