“House of Thunder” on lugu sisemisest põlemisest, mis kõrvetab nii väga, et viib läbipõlemiseni. Zebra Islandi solist Helina Risti selgitab “House of Thunderi” tähendust: “Mõnikord näib, et lihtsam oleks lasta kiirel elutempol ja hullusel võimust võtta, aga me ikka teeme oma parima, et sellele vastu seista, mitte murduda. Olen tihti näinud unenägu, kus ma hüüan, aga häält ei tule välja. See on frustreeriv ja abitu tunne. Või kui viha võtab võimust, ütled asju, mis ei kõla üldse sinu moodi. Tahad hüüda üht, aga hääl mis välja tuleb, ütleb hoopis midagi muud.”

“House of Thunder” seab muusikasse pöörasustele järgneva vabanemise tunde, kui kuum juga tõuseb mööda selgroogu üles ja aurustub kõrvadest väljapääsu leides, kui aeg liigub justkui venides ja ümbritsevad hääled sulavad ühtlaseks massiks, mille sisse oleks nii mõnus end lõplikult kaotada.

Zebra Island on 2011. aasta sügisel produtsendi Rasmus Lille ning laulja Helina Risti poolt kokku kutsutud muusikaline rühmitus, mille võttis enda tiiva alla plaadifirma I Love You Recors, kes pani alguse Ewert and The Two Dragons tähelennule. 2013. aastal üllitati debüütalbum “Saturnine”, mis kuulutati Baltikumi parimaks elektroonilise popi albumiks märkimisväärse hulga muusikakriitikute poolt, leides positiivset tagasisidet ka Briti, Rootsi ja Taani muusikaväljaannetes. Zebra Islandi rahvusvahelise tunnustuse kõige värskemaks uudiseks on käesoleval aastal välja antud singlite “Lights and Shadowsi” ja “Jewelsi” valimine BBC Radio 3 playlisti. Nende muusikat iseloomustavad eredad vokaalid koos elavate süntesaatorikäikude, rütmide ning kummituslike kitarrihelidega, mis kokku loovad just neile omase helipildi.