Veidi üllatavana võib tunduda fakt, et tegemist on Sandra esimese singliga sooloartistina, kuid tema senised tuntud lood nagu Rändajad, Päikese poole ja Skorpion ilmusid Urban Symphony koosseisus.
2010. aastal Urban Symphony lühike, kuid menukas tegevus peatus ning viimased kolm aastat on Sandra end pühendanud peamiselt tütre kasvatamisele. Kuid nüüd on Sandra taas valmis lavalaudadele astuma ja koos Moonwalk agentuuriga on plaanis välja tuua tema soolokava, mille esimeseks pääsukeseks on rahvuslikele tunnetele pühendatud “Väike Eestimaa”. Töö käib ka juba albumimaterjali salvestamisega, mis peaks ilmuma järgmisel aastal.

Sandra: "Mul on hea meel, et valmis on saanud ka "Väike Eestimaa" stuudiosalvestis. Kutsudes koju tagasi eestlasi, oma lapsepõlvesõpru, et üheskoos teha siin muutusi, et meil kõigil saaks paljude poliitikute tühjadest lubadustest ja räpasest tsirkusest hoolimata olema oma kodus hea; et meie lapsed kasvaksid üles siin ja ehitaksid oma elu üles Eestimaal. Meie laulus on sõnum eesti inimesele ja muusika väe endasse lubades võib see muuta paljut inimeses endas. Ma siiralt ja võib-olla ka naiivselt, kuid siiski, tahan loota, et "Väike Eestimaa" suudab eestluse tunnet lahkujates kasvõi natukene liigutada ning jääjates tegutsemistahet äratada, et koos muuta!2