Angeelia esmane koostööprojekt NOËPi ehk Andres Kõpperiga toimus härra teises singlis "Game". Nüüd on andekas duo valmis saanud uue üllitisega, mis kannab nime "Flew". Tutvusime neiuga lähemalt ning uurisime tema suhete kohta muusikaga.

Kust sai alguse sinu armastus muusika vastu?

Muusika- ja loomepisik on minus olemas olnud sünnist saati. Esmase a cappella üllitise saingi paberile kirja kuidagi veerides 7-aastaselt. HIljem liitusid minu vokaaliga ka akustiline kitarr ja klaver. Seda, et muusikaga tegeleda tahan - selle teadmisega olen elanud kogu elu, ent saatuse kombel ei sündinud ma muusikute perre, mistõttu omal käel õppides, harjutades ja luues arenesin välja siiamaani, kus tundsin, et olen valmis ennast, kui ka oma loomingut laiemale ringile tutvustama. Lihtsalt sisetunne oli õige! Mind inspireerivad muusikat luues loodus, inimesed, hinged, tunded ja emotsioonid - kõik ehe, tõeline ja ürgne. Tahan selle kõik panna muusikasse, et seda oleks võimalik kogeda. Kui seda luues annad sellesse tõelist energiat ja vibratsioone, kandub see ka edasi, teisipidi oleks ta elutu. Teen seda kogu südame-, hinge- ja looduse harmoonias. Lugusid loon tavaliselt akustilises vormis, tihtilugu aga tuleb tahe põimuda sinna sisse ka elektroonika värvikat maailma, ent žanri poolest üldiselt ei meeldi mulle ennast kuhugi lahterdada ega piiridesse panna, vaid lasta vabalt voolata sel, mis tuleb.

Räägi enda muudest huvidest!

Tegelenud olen lisaks muusikale ka teiste loominguliste aladega nagu näiteks graafiline disain, poeesia ja maalimine. Need hoiavad meeled avatuna. Kui asi pakub hingele rõõmu, siis selles saame end arendades kasvada heaks ning alles siis saavad sellest ka teised tunda head. Mõni asi jälle ongi mõeldud vaid enese hingerahu tasakaalustamisele, kõigega ei pea jõudma maailmatippu. Ent minu süda kuulub suuremas osas siiski muusikale.

Milline on sinu uue singli sünnilugu?

"Flew" lugu nägi ilmavalgust juba eelmise aasta kevade paiku, kus võtsin endale väljakutseks kirjutada üks duett, mis kõneleks kahe hinge rännakutest nende eluteekonnal kuni kauaoodatud kohtumiseni - igatsusest, läbi palvete ja usu lõpliku teineteise leidmiseni välja. See oli minu hingesoov. Kuna NOËPiga oleme varasemalt teinud koostööd ja muusikaline klapp on hea, siis leidsin, et just tema võiks oma touch'i sinna loosse juurde anda. Sellest loost saigi tehtud kokku tegelikult oma kümmekond versiooni, enne kui kogu selle pusle kokku saime.