Bänd andis Riias 14. detsembri õhtul kontserdi ning avastastas järgmisel hommikul, et nende tuuribuss koos kogu tehnikaga on varastatud, vahendab Menu. Muusikud on juhtunust väga löödud ning paluvad Baltimaade ja Venemaa muusikutel, promootoritel ja klubiomanikel hoida silm peal, kui midagi kahtlast kusagil toimub, või kui neile püütakse müüa varastatud tehnikat.

Kultuuriklubi Tempel programmijuhi Andres Tölpi sõnul jääb Pärnu kontsert hetkeseisuga ära, kuid politsei tegeleb praegu aktiivselt varastatud auto otsingutega ning kui tehnika leitakse üles, siis kontsert toimub.

Cats Park on intellektuaalne kitarrine trip-hop kooslus Peterburist, kelle muusika rändab psühhedeelia ja klassikalise rocki radadel. Nende helikeelt rikastavad ka indie- ja elektroonilise muusika elemendid tehes bändist põneva dünaamikaga terviku. Cats Parki meloodiad on pehmed ja hõljuvad, rütm aga nauditavalt sujuv.

Bänd on seitsme tegevusaasta jooksul saavutanud kuulsuse oma kodulinnas ning on ilma tegemas juba ka mujal Euroopas. 2013. aastal esines Cats Park ka Tartu Indiefestil.