Lisaks astuvad plaadil üles Kolumbus Kris, Maryann & The Tri-Tones, Freddy Tomingas & The Riff, Boogie Company, Crazy Dayz, Ermo Leuska Rock'n'Roll Trio, The Barn Brothers feat. Airi Ojamets, Ülari Kirsipuu, Ivar Kannelmäe, Emil Rutiku, Taavi Peterson & Peacemaker, Paradoks, Airi Allvee & Underwater, Andres Roots & Raul Terep feat. Mikk Tammepõld, ning Master - selle bändinime taga peidavad ennast muuhulgas Jaak Ahelik ja Viktor Vassiljev.

Plaadi esikaas põhineb "Roadrunneri" kaanekujundusel ning ümbrisel on
kasutatud seniavaldamata originaalfotosid, mille autoriks on Risto
Vuorimies - Soome fotograaf, kes 1970tel kujundas kolm esimest Hurriganesi albumit. CD on kujundanud Tartu kunstnik Siret Roots ning lõviosa lugudest on üles võtnud Indrek Patte.

Hurriganes oli aastatel 1971-1984 ja 1988 tegutsenud Soome ansambel, mida mäletatakse eelkõige triona - bändi tuumiku moodustasid trummar ja laulja Remu Aaltonen (s. 1948) ja bassimängija ja laulja Cisse Häkkinen
(1951-1990). Soolokitarri jõudis bändis aastate jooksul mängida kolm meest: Albert Järvinen (1950-1991), Ile Kallio (s. 1955) ja Janne Louhivuori (s. 1954). Kui Soomes ja Rootsis nautis Hurriganes enneolematut publikumenu, siis raadio ja televisiooni vahendusel ulatus nende mõju ka Raudse Eesriide taha, innustades mitut Eesti muusikute põlvkonda.

Ametlik plaadiesitlus leiab aset 9. detsembril kell 17 Tallinna pubis
Scotland Yard, kuhu on lubanud kohale tulla ka Hurriganesi juhtfiguur Remu Aaltonen ise.