Publik oli paigutatud õdusa korrapäratusega Kumu teise korruse fuajeesse. Teosed esitati igaüks erinevas fuajeeküljes ja publik liikus iga esituse ajaks uude paika. Esitusi illustreerisid valgusefektid ja videovaatemängud.

Küberstuudio esines koosseisus Monika Mattiesen (flööt), Margo Kõlar (elektroonika), Priit Aimla (trompet), Taavi Kuntu (trompet), Edmunds Altmanis (klarnet), Aare Tammesalu (tšello), Liis Jürgens (harf), Jaak Sooäär (elektrikitarr), Toivo Unt (kontrabass); löökpillidel Madis Metsamart, Rein Roos, Anto Õnnis, Aleksandra Anstal ja Terje Terasmaa.

Dirigeeris Tõnu Kaljuste.

***

Küberstuudio on seltskond eri valdkondade loovisiksusi, kes sünteesivad akustilist ja elektroakustilist muusikat valguse, videode, maalikunsti, tantsu ja filmiga. Küberstuudio muusikud on pühendunud Eesti heliloojate teoste esmaettekannetele.

Küberstuudio Eesti heliloojate multimeediateoste esitlused salvestatakse 2007. aasta kontserdihooaja vältel DVD-le. Plaadile on kavandatud Helena Tulve, Toivo Tulevi, Tõnu Kõrvitsa, Mari Vihmandi, Mart Siimeri, Jüri Reinvere ja Rauno Remme looming. DVD-le salvestatakse ka Küberstuudio kunstilise juhi Monika Mattieseni vestlused heliloojatega.

Kollektiivil toimub sel hooajal ka palju väliskontserte, mitmed neist maailma mainekamates moodsa kunsti keskustes: Pariisi Pompidou keskuses, Londoni Tate’is ja New Yorgi Momas.