Eesti Näituste C-halli uksed avatakse 30. mail kell 19, Kraftwerk astub lavale 20. Kahe ja poole tunnise show jooksul esitab Kraftwerk kogu oma 30-aastase loomingu paremiku ja lugusid viimaselt albumilt “Tour de France Soundtracks”.

Kolmapäeval, 19.mail algusega kell 21 toimub aga Von Krahli teatri baaris kontsertüritus “Man Machine: Kraftwerk Luubis”, kus kohalikud muusikud avaldavad tunnustust 30.mail Tallinnas esinevale Kraftwergile, teatas korraldaja Delfile. Esinejad esitavad oma töötlusi Kraftwerki klassikaks saanud lugudest.

Kuna Kraftwerk kui universaalset ja inimesi ühendavat sõnumit kandev ansambel on olnud läbi aegade südamelähedane eri muusikastiilide austajatele, siis hõlmab üritusel esinejate ring nii karmi roki kui ka mahedat elektroonikat.

Von Krahlis esinevad Zahir, Luarvik Luarvik, Galaktlan, Ragatmika, Sumerki ja Mirabilia. Mirabilia on endise Dallase liikmete Holger Looduse, Tauno Pääslase ja Allan Ambergi uus ansambel, kes annab oma esimese kontserdi. Värske liikmena on bassimängijaks kaasatud Kismabandes mängiv Tanel Paliale.

Temaatilist plaadimuusikat valivad Alari Orav ja Vadya Lahari.