Ansambli Pedigree basskitarrist ja Against the Day juhtfiguur Margo "Marx" Rindemaa ütleb, et Brian "Head" Welchil ja Kornil on olnud väga suur mõju tema muusikukarjääri kujunemisel. "Brian "Head" Welch ja Korn panid kahtlemata aluse täiesti uuele suunale metalmuusikas. Kuna Korn on Eestimaal nähtud, siis Brian "Head" Welchi kontsert on kindlasti kohustuslik kõigile Korni algusaegade fännidele," lisas Rindemaa.

Brian "Head" Welch sündis 19. juunil 1970 kasvades üles Bakersfieldis, Californias. Juba 11aastaselt leidis nooruke Brian oma kutsumuse - kitarrimäng. 1993. aastal oli ta üks ansambli Korn asutajatest - bänd, mis tõusis kiirelt muusikamaailma tippu noppides arvukalt Grammy auhindu ning müües rohkem kui 40 miljonit albumit.

2005. aasta alguses teatas Brian "Head" Welch, et lahkub hullumeelselt Korni karussellilt ja pühendab rohkem aega oma tütrele Jennea'le. Lisaks leidis Brian enda jaoks Jeesuse. Kuigi Brian "Head" Welch lahkus Kornist, ei teinud ta siiski muusika- ja meelelahutusäriga lõpparvet. Juba 2007. aastal avaldas HarperCollins Publishers Briani "Head" Welchi biograafilise raamatu "Save Me From Myself", mis tõusis kiiresti New York Times'i müüdumate raamatute toppi. Kirjastaja oli esimese raamatu edust niivõrd lummatud, et 2008. aastal nägi ilmavalgust teinegi Brian "Head" Welchi raamat - "Washed by Blood".

Samal perioodil tegeles Brian "Head" Welch ka muusika komponeerimise ja salvestamisega ning 9. septembril 2008 ilmus debüütalbum "Save Me From Myself". Albumil teevad kaasa mitmed külalismuusikud - Josh Freese trummidel (A Perfect Circle, Nine Inc Nails), Tony Levin bassil (Peter Gabriel). Album tõusis Billboardi tabeli Hard Rock kategoorias kohale number 13 ning leidis kriitikutelt väga head vastukaja. Brian "Head" Welchi teine sooloaalbum peaks ilmavalgust nägema selle aasta numbri sees.

Juunis toimuval Euroopa turneel on Brian "Head" Welchi bändis kaasa tegemas Michael Valentine (bass), Scott Von Heldt (kitarr), Ralph Patlan (kitarr), Brian Ruedy (klahvpillid) ja Dan Johnson (trummid).

Piletid Brian "Head" Welchi kontserdile hinnaga alates 195 kroonist tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti esmaspäeval 10. mail kell 10:00.