"Ma arvan, et rahva otsus ja võime lugu sellises pakendis vastu võtta näitab just seda enam laulu "Koit" võimsust," arvab 20aastane Oliver, kes lisaks võiduloole peab südamelähedaseks lugusid "Eesti muld ja eesti süda" ja "Suveöö".

Kuidas Oliver Tõnis Mägi lugu esitama sattus?
"Tuleb tunnistada, et saatesse pääsemine käis suuresti läbi tutvuste," selgitab ta. "Kui selgus, et Tõnis Mägi ei tule, lükati letti minu nimi. Saate produtsent Triin Lind võttiski minuga ühendust ja tegi mulle pakkumise." "Mul tuli juba siis kerge ärevushoog peale, sest tegu on tohutut aukartust äratava teosega. Säilitades külma närvi, võtsin vastu pakkumise, millest ei saa keelduda," räägib Oliver, kes poleks pakkumisest keeldumist endale kunagi andestanud. 

Tartu Ülikoolis semiootikat õppiva Oliveri jaoks oli saade meeldejäävaid hetki täis, kuid eelkõige ajas ta pea tunglevatest emotsioonidest sassi just võiduloo taasesitus ning sellele järgnenud vastuvõtt.

Lisaks õpingutele täidab Oliveri päevi ikka muusika. Ta laulab nii ansamblis Kognito kui ka Viljandi kammerkooris. "Ja loomulikult kasvatan kahte imetoredat tütart, kaheaastaseid kaksikuid."