Kontsert algab Solarise Apollos reede õhtul kell 18.00 ning sellest osasaamine on kõigile huvilistele tasuta. Esinemise muudab eksklusiivseks asjaolu, et bändi lood on Apollos peetavaks kontserdiks saanud täiesti uued seaded. Peale kontserti leiab kaupluses aset ansambli autogrammisessioon.

Elephants From Neptune andis oma esimese kauamängiva välja 2012. aasta aprillis. Album pälvis tunnustust nii fännidelt kui muusikakriitikutelt ning oli Eesti Muusikaauhindade jagamisel nomineeritud mitmes kategoorias. Bändi solisti Robert Linna sõnul on uus album esimesest mitme käigu võrra küpsem. “Eesmärk oli teha plaat, mille kõik 11 lugu on väga head ning mis moodustaksid korraliku terviku. Lood on võrreldes esimese albumiga paremini kirjutatud, nad kõlavad paremini ja mis peamine — neis on sõnum,” selgitas Linna.

“Akustilise etteaste jaoks oleme lood natukene teistsugusesse võtmesse pannud. Nimelt tahame, et kuulajad saaksid meie uuest muusikast kõigepealt intiimsema kogemuse, sest kuu aja pärast läheb laus põrgu lahti,” lisab laulja.

Elephants From Neptune’i värske album “Pressure & Pleasure” ilmub juba järgmisel nädalal, 13. oktoobril. Solarise Apollost saavad muusikasõbrad juba esitluse päeval uut plaati soetada.

Apollo kontserdi üritus Facebookis asub SIIN

Päris rokkenroll esitluskontsert on 7.novembril Von Krahli teatris.
Ürituse Facebooki leht asub SIIN.