Lost Frequencies kirjeldab Crazy sünnilugu järgmiselt "Me kohtusime Zonderlingiga eelmisel aastal ning ma armusin koheselt selle ülikvaliteetse duo vaibi. Esmalt töötasime minu Haddaway kaveri "What is love" kallal ning ma nägin koheselt meie mõlema helikeelte ja stiilide sidumises tõelist potentsiaali. Ühiselt valminud lugu "Crazy" on imeline sümbioos kahest nii erinevast maailmast."

Zonderling on Hollandist pärit Future house muusika duo, kelle muusikat mängisid eelmisel aastal pea kõik elektroonilise muusika superstaarid, kaasa arvatud ei keegi muu kui Don Diablo isiklikult!

Ka Zonderlingi lugu "Tunnel Vision" oli nii kogu Euroopas kui ka Eestis enamike raadiojaamade edetabelite tipus.

Koos Zonderlingiga astub üritusel DINNER pulti ka DJ Kert Klaus, kes kindlasti soovitab kõikidel elektroonilise muusika sõpradel laupäeval Hollywoodi külastada!

"Tõeliselt hea meel on laupäeval jagada DJ-pulti Future House’i hetke väga kuuma nimega. Zonderlingi värskeim koostöö Belgia tantsumuusika suurnimega Lost Frequencies on hetkel üks mängitumaid lugusid Eesti raadiojaamades. Tema ning Hollandi superstaari Don Diablo koostöös avaldatud lugu "Tunnel Vision" oli minu üks möödunud aasta lemmikiud ning leiab ka täna tihti koha minu settides," sõnab Kert.

DINNER on Club Hollywoodi üks uusimaid üritustesarju, mis sai alguse möödunud aasta oktoobris. Igakordselt kostitab Hollikas DINNERi külastajaid tõelie muusikaliste maitseelamusega, lennutades legendaarse Hollywoodi pulti rohkelt välismaiseid house muusika artiste.