“Olen kuulnud, et siin on lahe publik ja ootan Eestis esinemist suure põnevusega,” ütles Burak Yeter ning lubas, et kindlasti saab laval näha samasugust kvaliteeti nagu mujalgi suurte metropolide parimates ööklubides. Burak Yeter esineb Tallinnas vaid loetud korrad Hilton Tallinn Park’is avatavas eksklusiivses ööklubis Secret Nightclub. Peale seda jõuab muusik oma kevadise tuuri käigus veel kümnete hinnatud Dubai, Saksamaa ja Türgi ööklubide lavadele.

34-aastase Türgi päritolu DJ Burak Yeteri loodud “Tuesday” on üks eelmise aasta tähelepanuväärsemaid klubimuusikapalasid, mis on tänaseks Youtube’is kogunud enam kui 100 miljonit vaatamist ning tõusnud number üks hitiks nii Eesti raadioedetabelites kui ka välismaistes muusikamüügi rakendustes nagu iTunes, Spotify või Shazam.

Nooruspõlves klassikalist klaverimängu ja kitarri õppinud Burak Yeter on teinud edukat DJ-karjääri juba enam kui kümme aastat ning avanud kolm DJ kooli nii Amsterdamis, Istanbulis kui ka Los Angeleses, kus tema käe all on muusikamiksimist õppinud tuhandeid noori DJ-sid.

Eestis astuvad enne Burak Yeteri showd lavale DJ-d Kert Klaus ja DJ Alexey Issachenko. Hilton Tallinn Park’is toimuv Secret Nightclub üritus toob Eestisse hetke kuumemaid tantsumuusikastaare. Mullu jõudsid ürituse raames esmakordselt Eesti lavalaudadele näiteks Alan Walker (“Faded”, “Sing Me to Sleep”) ja Filatov & Karas (“Don’t Be So Shy).

Secret Nightclubi pääseb alates 21 eluaastast ID-kaardi alusel.