Laupäeval aga toimub Rockstarsis DJ Tenno retrohõnguline disko. Loomulikult rida üllatusi ja kindlasti juhtub õhtute jooksul nii mõndagi ootamatut.

Velikije Luki sai alguse 1982. aasta oktoobri lõpus, kui ühe Pääsküla individuaalelamu garaažipealsesse prooviruumi kogunesid endise Kopli Otelli laulja Munk (Ivo Uukkivi), Ajutise Valitsuse liikmed Allan Vainola ja Peep Männil ning paaris tundmatumas bändis laulja-kitarrist olnud Villu Tamme.

Velikije Luki nimi sattus silma ajalehtedest - valmistuti tähistama 40ne aasta möödumist Velikije Luki linna all toimunud lahingutest II Maailmasõja päevil, kus venelaste poolel võitles väga palju eestlasi.

Nõukogude korra üle irvitamine kiire ja vihase punkmuusika toel oli Velikije Luki juhtivaks mootoriks. Nende aktuaalset sõnumit ja hoiakut kuuleb ja tunneb aga praeguselgi ajahetkel.

1992. aastast väga harva esinevad korüfeed on oma read koondanud ja tulevad lavale koosseisus: Ivo Uukkivi (Munk), Villu Tamme, Kuldar Hanstin, Raivo Pilt ja Raik Kuusemets.

Kontserdil kõlavad parimad lood nagu "See vist ongi armastus", "Tablett", "Afganistan", "To mr. Reagan", "Õnn on elada me maal", „Tallinn põleb“ ja paljud teised.

Enne Velikije Lukit soojendab Woodstockis külalised üles laulja, klahv- ja suupilli mängija Louie Digman. Inglismaalt pärit muusik elab nüüdseks juba mõned aastad Eestis. Tema kavast leiab sellel õhtul nii rhythm & bluesi kui ka rock’n'rolli ja boogie-woogie’t – nii Louie omaloomingut kui versioone tuntud lugudest.

Laupäevase Sünnipäeva nö järelpeo sisustab retromaigulise muusikaga 80-90ndatest DJ Tenno.

Uksed klubi Woodstock/Rockstar´s (Tatari 6, Tallinn) sünnipäevale avatakse 20. veebruaril kell 20.00 ja laupäeval kell 21.00.

Reedel on piletid hinnaga 7 eurot müügil kohapeal. Laupäevane üritus on aga kõigile tasuta!