Publik teeb täna lähemalt tutvust Tartu-Tallinna uulitsate säravaima räpijõugu kambaga Hanf Kung, kes valis meie jaoks välja viis enda lugu ning pani need paari viie elujuhtumiga.

"Produktide jaoks"

"Siis, kui mõistad, et lisaks ajale jalgu jäänud ettekirjutistele hoitakse harjumuspärastest reeglitest 10 lõikamata küünega kinni. Mõistmata teemat süvitsi, oskamata probleemi käsitleda, tuuakse tänaste keelureeglitega ohverdusi eelkõige noorte inimeste arvelt. Kõik, mis on keelatud, on mustal turul, sealhulgas alaealistele, kättesaadavam, kui mõni vastupanuvõitleja oskaks ette kujutada – FAKT! Ja see jääb olema nii täpselt nii kauaks, kuni mõni julgem hani võtab oma munad tagumiku alt välja."

"Plekksüda"

"Siis, kui mõistad, et kõik, mis sulle poliitika ja riigijuhtimise kohta õpetatud, on illusioon ja vale. Orjapidamist on õpitud pidama modernses võtmes. Tsiteerigem Põhjamaade Hirmu ridu: "Siin suured sulid tõllas ja väiksed sulid võllas, ülejäänud vaesed jooksevad paljajalu kõrval...""

"Kuu pood"

"Pühapäeva hommik ja sa lubad, et ei joo enam kunagi."

"Üks miljonist"


"EV 20.08.1991 - 20.08.2016. Ida ja Lääs on palju rohkem mõtteviisid, kui ilmakaared..."

"Azma (Hanf Kung) – Mind ei koti"


"Kui naaber palub kell seitse õhtul muusika vaiksemaks panna. Kui lisaks 8-tunnisele koolipäevale arvab õpetaja, et sa peaksid kodus veel 4 tundi kodutöid tegema. Kui kuulsid, et Anna-Maria Galojan lasi huuli kohendada."

Räppar Metsakutsu on nende Tartu ja Tallinna uulitsatel sirgunud ning Kuu poest Balti jaamani kunginud noorte ja vihaste emsiide kohta öelnud nii: “Mõni aeg tagasi kukkus Eesti räpi kaardimaja kokku. See juhtus siis, kui Soundcloud’i hakkas lugusid üles laadima segane punt nimega Hanf Kung. S*** kõlas värske, selle vastu ei vaielnud mitte keegi. Lood koosnevad lugematust arvust MC-dest ja veel rohkem lugematust arvust ridadest. Kui Kung tahaks riigikokku pääseda, siis üheks kampaaniaslõuganiks võiks vabalt olla “Ei lauldud refräänidele!”. Kõiki lugusid saadab intensiivne rippimine. Ma tunnen toore liha lõhna, kui ma nende kontserdil olen. Verine liha lirtsub nende hammaste all nii, et kogu publik on sooja verega kaetud. Meeste tähelend tundub lõputu. Terve Kung'i crew koosneb individuaalidest, igal MC-l oma superpower.”

Hanf Kung esineb Tartu muusikanädalal lausa kahel korral – neljapäeval, 8. detsembril kl 19.00-21.00 toimuval Mobi Lab Design Friday neljapäevakul (Akadeemia 3) ning reedel, 9. detsembril algusega kl 23:45-00:30 Tartu muusikanädal 2016 klubiõhtul ERMi vanas majas (J. Kuperjanovi 9).

Tartu muusikanädala pop-up-ürituste lisainfo ja täpsema ajakava leiad SIIT.