1. Space Rider
See lugu sobib rohkem neile, kellele arst on nõrga närvisüsteemi tõttu keelanud kosmosereisid ja muud ülemeelelised seiklused. Õhtuti, kui rõngas ümber kuu, võiksid melanhoolikud kuulata seda refrääniks raadiost tuleva kosmilise sahina vahele.

2. Drums and Poppers
See on nüüd küll puhas spordilugu. Sobib hästi hommikuvõimlemiseks või sõbraga maadlemiseks.

3. How To Lose Your Value On The Heterosexual Market
Kuna lugu räägib kõigi maailma heidikute nimel standarditele mitte vastamise tungivast sisemisest vajadusest, siis võiks see sobida lohutuseks pärast pikka spliini või kuiva seksi.

St. Cheatersburg "How To Lose Your Value On The Heterosexual Market" from Zbanski Kino on Vimeo.

4. Everybody is Somebody
Seda võiks kuulata siis, kui oled just kallimast lahku läinud ja sul on osalt küll kurb meel, et kõik see suur armastus allavett läks, aga samas sa tead, et tegid õige valiku, sest hulguse elu on sulle märksa armsam, kui kodustatud metslase oma.

5. Midnight Skater
No see on ju sulakrõbin rulasõidu lugu hilisemal õhtutunnil, kui kõik trammid on heitnud magama ja ainult näljaste diilerite kollased silmamunad vilguvad kangialustes silmakoobastes, et müüa sulle Skittles’it, aga sa hiilid neist kaarega mööda koju kahe kummist pesukaru vahele sellest kõigest vaid und nägema

15. juulil toimuva Mägede Hääle festivalil esinevad teiste seas eksperimentaal-elektroonik Dave I.D. Inglismaalt, techno produtsent nthng Hollandist ning põnevaid alternatiivseid bände nagu JARS Venemaalt, Les Spectrales Lätist ja Fate VS. Free Willy Soomest. Kohalikest saavad sõna TOMM¥ €A$H, Röövel Ööbik, Gorõ Lana, St. Cheatersburg, Ajukaja ehk Raul Saaremets, Mart Avi, Florian Wahl ja paljud teised.

Festivali piletid hinnaga 15 eurot on saadaval Piletilevis.