“Käisime Jaapanis ning kohtusime Yamahaga ja sealt see alguse saigi. Kitarri disainides saime arvestada iga pisiasjaga, mis meie mängu ja kõla jaoks olulised on,” räägivad Rodrigo ja Gabriela. “Meie muusika puhul on palju olulisi nüansse, mida enne suurtes kontsertsaalides kuulda ei olnud, eriti kui inimesed plaksutavad ja kaasa elavad. Nende kitarridega leidsime aga võimaluse ka need korralikult kõlama panna ja saame publikule rohkemat pakkuda.”

“Nende kitarride puhul on tegemist traditsioonilise klassikalise kitarri ning uuendusliku välimuse ja puhta kõla kombinatsiooniga,” sõnas Yamaha Guitars’i turundusjuht Dennis Webster. “Pillide väljanägemise, tunde ja kõla tulemuseks on see, et maailma kuumim kitarriduo mängib eksklusiivselt ainult nende pillidega.”

Kitarriduo Rodrigo y Gabriela astub lavale täna õhtul Nordea Kontserdimajas. “Oleme põnevil, sest see on meie esimene kord Eestis esineda,” sõnas Rodrigo. “Meil on Baltimaadega tegelikult soe suhe, sest meie pikaajaline valgustehnik on pärit Lätist!”