Alates 1970. aastatest on ta esitanud suuri klassikalisi rolle maailma kõige tähtsamate ooperiteatrite lavadel. Ta on laulnud kõige paremate orkestrite ees ja töötanud koos terve rea kõige kuulsamate dirigentidega, kirjutab Postimees. Samuti kõlab Kiri Te Kanawa hääl paljudel tunnustatud ooperiplaatidel.

Maoori päritolu laulja kontsertrepertuaaris on ka kerge muusika klassikasse kuuluvaid igihaljaid meloodiaid sellistelt laululoojatelt nagu George Gershwin, Cole Porter ja Jerome Kern. Samuti on ta salvestanud plaaditäie maoori laule ning viimasel ajal esitanud neid ka kontsertidel.

Mulluse aastavahetuse suurejoonelises rahvusvahelises teleprogrammis “2000 Today” oli Kiri Te Kanawa kontsert Uus-Meremaalt ainus pikem etteaste, mis ligemale miljardilise televaatajaskonnaga kavas oli pühendatud ühele esitajale.

Ta esineb jätkuvalt mitmel pool maailmas ning on mitmel korral laulnud suurkontsertidel, kus publikuks üle 100.000 inimese.

Kiri Te Kanawa kontsert on Pärnu keskväljakul. Teda saadab Eesti Riiklik Sümfooniaorkester inglise dirigendi Robert Stapletoni juhatusel.