Blind Channeli lõid viis noort muusikut aastal 2013 Soomes Oulu linnas. Energilist pop-rock muusikat viljelev kooslus on Soome Rahvusringhäälingu hinnangul kõige lootustandvam rokkbänd riigis. Seda kinnitas ka Soome suurima rahvusraadio YleX korraldatud riigi parima ansambli võistluse esikoht.

Laiema tuntuse sai ansambel 2015. aastal kui andis välja oma versiooni Ed Sheerani megahitist “Don't”. Lugu hakkasid mängima kümned raadiojaamad üle maailma. Esimese nelja kuuga kogus Blind Channeli versioon Spotify vahendusel rohkem kui 100 000 kuulamist.

Bänd on alati oodatud esineja Soome suurtel muusikafestivalidel Provinssirock, Ilosaarirock ja Qstock & Nummirock. Lisaks kodumaa festivalidele on Blind Channel oma loomingut tutvustanud maailma suurimal metalmuusika festivalil Wacken Open Air Saksamaal ja Sziget festivalil Ungaris. Eestis saab bändi näha 30. mail Club Factorys, kui nad soojendavad Kanada punk-pop bändi Simple Plan.

Simple Plan on Kanada populaarseim punk-pop kooslus, mille suurimate hittide hulka kuuluvad singlid “Your Love Is A Lie”, “Summer Paradise”, “When I’m Gone”, “Perfect“ , “I Don't Wanna Go To Bed” ja paljud teised tuntud lood. Simple Plan on ühist lava jaganud näiteks Green Day ja Good Charlotte'iga. Bändi albumitele on omapoolse panuse andnud teiste seas näiteks Mark Hoppus (Blink-182), Bob Rock (Metallica, Bon Jovi, Mötley Crüe), Sean Paul ja USA räppar Nelly.

Simple Plan ja Blind Channel esinevad Tallinnas Club Factorys 30. mail. Kontsert on vanusepiiranguta. Pileteid saab osta Piletilevi müügipunktides ja kodulehel www.piletilevi.ee.