Levski helirajad kulgevad rokis ja indie-muusikas ning ammutavad gruuvi 80ndatele omasest funk‘ist. See on eelkõige meeleolumuusika, mille õhulised ja õrnad meloodiad vahelduvad suurte endasse haaravate teemadega. Kutsub tantsule, kuid mõnel teisel hetkel viib mõtted sügavasse ruumi.

"Pehme Huul" on soe ja mõnus nagu päikese poolt ülekuumenenud sõrmede vahelt läbi jooksev liiv. Kas see on armastuslugu? Jah, kui "see armastus nüüd täide läe‘b“. Lugu lubab loota, luksust hetkes olla ja tärkavast õnnest rõõmu tunda, päriselt.

Levski muusikaline materjal on Tsõbulevski loomingus ja stuudios küpsenud kaua. "Pehme Huul" sai alguse kaks aastat tagasi. Edaspidi on oodata veel vanemat, kuid loomulikult ka pidevalt juurde tekkivat materjali. Bändi koosseis - Arno Tamm, Martin Kuut, Kallervo Karu, koos eestvedajate Tsõbulevski ja Ojamaaga - sai paika loksutatud eelmisel aastal, kui Levski astus üles Intsikurmu Muusikafestivalil. Hiljuti soojendas Levski Erki Pärnoja plaadiesitlustuuri ning esines Tallinn Music Weekil.

Levskit on võimalik peagi laval näha ja kuulata 21. mail toimuval MAI koguperefestivalil Lõuna-Eestis ja Schilling festivalil 2. juulil.

Levski debüütsingel "Pehme Huul" on saadaval enamikes digikanalites nagu Youtube, Spotify, Deezer ja iTunes.