Katrin Siska: parem õudne lõpp kui lõputu õudus!

"Kahjuks ma osutusingi viiendaks Jana Kase manageriks. Meie koostöö kujunes keeruliseks ja lõppes samamoodi nagu eelmiste mänedžeridega," teatas Siska täna avalikkusele. "Vahest on parem õudne lõpp kui lõputu õudus," kommenteeris ta juhtunut. Väga veider lugu, kuna 17.juulil ehk vaevalt pool kuud tagasi kuulutati koos välja loominguline, intensiivne, rutiinivaba ja põnev koostöö.

Palju kisa ja vähe villa

"Olen viimastel aastatel noori artiste nõustanud ja Janaga kohtudes tundsin, et tahan ta enda tiiva alla võtta ning lauljatariga koos paljugi väga lahedat teha," ütles Katrin Siska toona Õhtulehele. "Tal on vägev hääl ning vahva karakter. Kujundasin talle uue artistinimega kokku sobiva imago ja juhendan tema lavalise liikumise treeninguid, loome vinget muusikat. Teeme meelepärast asja pühendunult hinge ja südamega, vürtsitame huumoriga. Olen seadnud selged eesmärgid ja usun, et kõik on võimalik." rääkis ta nüüdseks liiva jooksnud algatusest.

Hävitava kriitika osaliseks saanud esimene singel

Koostöö tulemusel sündis esimene singel pealkirjaga "Miljon", mille autoriks olid Vahur Valgmaa ja Jana Kask ning sõnad kirjutasid Katrin Siska ja Jana Kask.  Lugu pälvis aga üksnes ülikarmi kriitikat ning netikommentaatorid ujutasid pahameeletormiga üle nii loo Youtube'i lingi kui ka kõik seda puudutavad uudiste kommentaariumid, mis päädis lausa sellega, et Jana keeras kinni Youtube'i lingi all oleva kommenteerimisvõimaluse.

Janaga koostööd teinud kitarrist: Jana on psühhopaat!

Täpselt nii nagu Siska täna teatas, on Jana Kask üks kirjuma ning lühiajalisema koostöönimekirjaga Eesti artist. Ta on olnud pärast superstaarisaate võitu nii Alar Kotka, Ivar Musta, Tõnu Lindreti kui Katrin Siska käe all ning igalt poolt suure käraga lahkunud. 

LOE KINDLASTI KA: Jana Kask kinnitab koostöö lõppu: ma isegi ei hakka Siska avaldust lugema!

Kallis Publiku lugeja, kuidas Sulle tundub? Kas Jana on veidi liiga ebastabiilne oma mänedžeri otsingutel?