Vastu tulles paljude Faithlessi fännide soovile näha bändi väiksemal laval, otsustasid korraldaja ja bändi management kontserdi üle viia pealinna suurimasse elava muusika klubisse Rock Cafe. Faithlessi kontsert Rock Cafes on üks vähestest tuuri klubikontsertidest, tuues publikuni ainulaadse liveshow intiimses keskkonnas.

Korraldaja esindaja Henri Lindal lausus, et Eesti fännidel avaneb ainukordne võimalus näha bändi oma loomulikus keskkonnas. "Kuna tegemist on tantsumuusikaga, mis oma olemuselt sobibki klubivormi rohkem kui suurele arena tüüpi lavale, siis otsustati Faithlessi kontsert üle viia Rock Cafesse," ütles Lindal. "Pole kahtlustki, et klubikontserdil saavutab bänd publikuga sünergia, mida suurtel lavadel ei teki."

Maailma parima live-showga tantsumuusika ansambel Faithless on ebatavaline ja innovatiivne, sõnumiga klubimuusikat viljelev Suurbritannia elektrooniline bänd. See on unikaalne kooslus, mis on kokku sulanud erinevatest stiilidest ning muusikalisest vilumusest. Tänu oma originaalsusele, värvikatele maailmaturneedele ning fantastilistele live-showdele on Faithless tõusnud muusikamaailma tippu ning sinna ka läbi aastate püsima jäänud.

Faithless on kuulsust kogunud tantsulugudega "Insomnia", "God is a DJ" ja "We Come 1". Oma Karjääri jooksul on Faithless salvestanud kuus albumit ning müünud rohkem kui 12 miljonit heliplaati üle kogu maailma. Oma viimase stuudioalbumi "The Dance" nimetavad bändiliikmed ise oma kõige tantsulisemaks loominguks, mille läbi naastakse oma algsete juurte juurde.