Laura Junson & The Jeth’i looming on sündinud Laura Junsoni ja ansambliliikmete vahelise sujuva koostöö tulemusena, kus põimuvad omavahel pop- ja improvisatsiooniline muusika. Bändiliikmed ise on muusikat iseloomustanud järgmiste märksõnadega: soulful, progressive, indie-folk-kantri-pop. Helikandjalt saab kuulda enamjaolt Laura Junsoni kui ka Erko Niidu uudisloomingut, mis pole seni veel laiema avalikkuse ette jõudnud. Laulutekstid on kirjutatud Laura Junsoni poolt. Kõiki ansambli liikmeid seob ühine muusikaline tunnetus ja hingamine, mis on üsnagi kauaaegse koostöö vili.

Ansamblisse kuuluvad:
Laura Junson (vokaal, kitarr), Erko Niit (vokaal, kitarrid) ja Heikko Joseph Remmel (bass), Joel Rasmus Remmel (klahvpillid), Tõnu Tubli (löökpillid).

Käesoleva projekti raames teevad kaasa Villu Talsi (mandoliin – Curly Strings), Eeva Talsi (viiul – Curly Strings), Allan Järve (Raul Sööt Deeper Sound, Pae Kollektiiv).

Kuula uut singlit siit:

Esitluskontserdid:
06.02. Kuressaare Kultuurikeskus
07.02. Tartu, Genialistide Klubi + Momend (LV)
11.02. Pärnu, kohvik-klubi Fookus
12.02. Viljandi, Pärimusmuusika Aida väike saal
13.02. Tallinn, Erinevate Tubade Klubi

*Tartu Genialistide klubis astub lisaks Laura Junson & The Jeth`ile üles Läti indie bänd Momend ja Tallinnas Erinevate Tubade Klubis mängib peale kontserti plaate Alan Olonen (Kali Briis).