Lisaks kirjeldab Justamendi juhtfiguur Ivo Linnat suurepärase lavakaaslasena: "Kui Justamendis olin rohkem selline juhtoinas ja teiste suunaja, siis Iffiga on asjad teistpidi – Iff kontrollile ei allu, ajab oma rida. Sain sellest õnneks kiirelt aru ja praegu on meil väga kerge koos töötada." Jansa kirjeldab oma sõprust Iffiga kui hingesugulust: "Bändikaaslastega ei ole ju nii, et helistad ja veeretad juttu täiesti muusikavälistel teemadel, nagu me Iffiga teeme. Juttu meil jätkub, sest meie huvialad suuresti kattuvad."

Jansale meeldib eestikeelne hip-hop!

Uurides Jansalt isikliku muusikamaitse kohta, kooruvad lahti üllatavad faktid: "Ega ma ei ole üdini kantrivend, viimasel ajal meeldib mulle näiteks eestikeelne hip-hop: Chalice, Genka, Cool D, Winney Puhh – kõik on vinged vennad," räägib Jansa oma muusikamaitsest, kes üldiselt kuulab kõike.

Juba 1. juulil alustavad mehed ka tuuri oma kullafondi lauludega ning kahte armastatud lauljat saadab Kappel Kvartett. Kindlasti tulevad esitusele sellised aegumatud lood nagu "Aita mööda saata öö", "Tüdruk", "Vana vaksal", "Ilm on hukas", "Tahan lennata" ja "Paranähtus". Lisaks esitavad mehed ka üllatusena paar laulu üheskoos. Loodame, et kahel sõbral õnnestub suve ajal ka tööväliselt kohtuda ja mõnusalt aega veeta.