24. veebruaril ilmub bändi kolmas stuudioalbum, mis salvestati 2013. aasta augustis USA-s, Bear Creek Studios. Albumi salvestamisel ulatas abikäe produtsent Ryan Hadlock. Tegemist on esimese draakonite albumiga, mille annab välja USA plaadifirma Sire Records (Warner Music).

Veebruari teises pooles suundub Ewert and The Two Dragons tuurile Ameerika Ühendriikidesse, kus antakse 12 kontserti. Seejärel naaseb bänd tagasi kodumaale ning astub üles 19. märtsil Nordea Kontserdimajas, Tallinnas. Kaks päeva hiljem, 21. märtsil, rõõmustatakse lõunanaabreid kontserdiga klubis Palladium, Riias. Soomes esinetakse Helsinki legendaarses kontsertklubis Tavastia 3. aprillil. Teise esitluskontserdi toimumispaigaks kodumaal on Rock Club Volume Pärnus, kus draakonid esinevad 5. mail. Leedu fännid näevad bändi 7. mail Vilniuses, kontsertklubis nimega Loftas.

“2011. aasta novembrikuus andsime kontserdi Nokia Kontserdimajas. Närv oli nii suur, et tahtis silmnägemise ära võtta. Kui ETV poleks sellest salvestust teinud, ei mäletakski vist suurt midagi. Nüüd oleme ringiga tagasi, kontserdimaja nimi on muutunud ja muutunud ka meie. Tahaks väga juba kõigile meie uut muusikat mängida,” kommenteerib Ewert Sundja.

Alates tänasest saab albumi ettetellimisel iTunesist kaasa albumi avaloo “Million Miles”.

Piletid Tallinna kontserdile Nordea Kontserdimajas on tänasest müügil Piletilevis ja Ticketpros, Pärnu kontserdi pileteid saab osta Piletilevist.